Az Ön parkettása Pécsett és környékén!

             0670/2150-154

Gyors, olcsó, megbízható, korrekt, Pécsett és országszerte elérhető, számlaképes, referenciákkal rendelkező!

    

 

"A  szép  műveket a tehetség kezdi meg, de csakis a munka fejezi be."  Joseph Joubert

 

Köszöntöm honlapom Látogatóit és leendő Megbízóimat! -

 

remélem, hogy saját készítésű oldalammal megfelelő tájékoztatással szolgálhatok az Ön számára is.

 

 

Máté Tamás vagyok, melegburkoló-parkettás. Több éves szakmai múlt mellett (több, mint  20 éve vagyok melegburkoló, a tanulóéveket nem számítva) olyan referenciákkal rendelkezem, amelyek biztosítékot nyújthatnak az Ön számára is, hogy a munkámat megfelelő minőségben, korrekten fogom elvégezni. Megfelelő csapattal, és modern gépekkel rendelkezem, amivel biztosítani tudom, hogy az Ön igényei szerint fogunk eljárni. Mivel a kezdetektől úgy terveztem, hogy ebből fogok megélni, ezért tudatosan építettem fel a vállalkozást: a gépek biztosítják a tiszta és minőségi munkát, Én pedig a szakértelmemet tudom hozzá adni, amit folyamatosan fejlesztek, hogy a modern kor igényeit is ki tudjam elégíteni. Számomra alapvető a pontos munkakezdés, a határidőre elvégzett burkoló munka, a precíz, igényes, minőségi kivitelezés. Mindig új anyagok jelennek meg a piacon, folyamatosan változnak az igények, és az előírások. Éppen ezért figyelemmel kísérem, hogy mi a "trendi", de a régi, hagyományos parkettákkal, és az intarziással is tudok bánni. Az árakat a piaci törvények diktálják, de gondolja meg, nem biztos, hogy mindig az olcsó az olcsó, és az sem biztos, hogy annyi polihisztor él közöttünk. Szóval, ha nem is engem választ, azért gondolja meg, hogy kit. Minden esetben számlát adok, hiszen a garanciát Ön csak így tudja érvényesíteni! Köszönöm, hogy elolvasta rövid bemutatkozásom.

 

Egy jó melegburkoló nélkül nincs minőségi burkolás sem!

 

1994 óta tevékenykedem melegburkolóként. 1998-ban lettem egyéni vállalkozó, majd 2006-ban megalapítottam cégemet is, a Hospes Kft-t. Mind a két vállalkozás stabilan üzemel. Kezdetben lakossági igények kielégítése volt a célom. Az igények megváltoztak, bővültek a megrendelések, és egyre szélesebb palettán tevékenykedem. Jelen pillanatban a közintézmények a fő megrendelőim. Az új törvény szerint építőipari kivitelezői tevékenységet folytató vállalkozások és egyéni vállalkozók kötelesek a vállalkozó kivitelezői névjegyzéket vezető Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához bejelentkezni, az azonosító számom: 130891

Tevékenységi köröm a teljes meleg- és félmeleg burkolás kivitelezése. Fő profilom a parkettázás, PVC- szőnyegpadló burkolás. A kivitelezés a klasszikustól (intarzia parketta, táblás, csaphornyos, szalag, laminált, hajópadló, szőnyegpadló, PVC, parafa burkolatok) a legkorszerűbb padlók kivitelezéséig terjed.

Cégemet a legkorszerűbb gépekkel és szerszámokkal szereltem fel, hogy megrendelőim részére a lehető legjobb minőséget tudjam biztosítani. Bejelentett munkatársaimmal rendszeres szakmai továbbképzésen veszek részt, hogy a legkorszerűbb anyagokat és technológiákat alkalmazhassuk.

 

A parkettázás is szakmunka! Tönkre tenné a megvásárolt parketta burkolatát kontárok, ideiglenes, számlát adni nem tudó, utolérhetetlen emberek miatt! Ugye nem? Válassza a minőségi padló termék mellé a minőségi burkoló munkát is! Vállalunk: felmérést, tervezés, beszerzés, beton-nedvességmérést, aljzatkiegyenlítést, padlóburkolást: szőnyeg, laminált, parketta-változatok, Pvc, parafa, stb. ,  szaktanácsadást, padló burkolat felújítása-javítás, csiszolás, lakkozás, olajozást,  ápolási és tisztítási munkákat, akár éjszakai, hétvégi műszakban is. Irodák, üzletházak, iskolák úgynevezett üzemidőn túli kivitelezése!

Az árakról mindenképpen telefonon vagy e-mailban érdeklődjön, mert függ a helyszíntől és a parketta fajtájától is, illetve, hogy milyen egyéb tevékenységre tart igényt (lakkozás, olajozás, felületkezelés, csiszolás, esetleg lokális javítás). Igény szerint anyagbeszerzést, és szállítás vállalok.

Elérhetőség: Máté Tamás - Hospes Kft - 0670/2150-154.   mateparkett@gmail.com Már a facebookon is!

Parkettázás, laminál-fektetés, szőnyegezés,műanyag burkolási, aljzatkiegyenlítési, felületkezelések, javítások, bontási munkálatok készítése, az Ön által elvárt minőségben, rövid teljesítési határidővel, vevőelégedettségi garanciával.

 

Kérem tekintse meg képgalériámat is!

Hírek

 • Mit nyújt Önnek ez a honlap?

  Amiről az oldalamon információt talál:

  -          akciók,

  -          alapanyagok

  -          alapozók, aljzatkiegyenlítők

  -          álpadlók

  -          ápolószerek

  -          árak, árajánlat készítése

  -          anyagszállítás

  -          Bambusz padló

  -          Burkolatváltók, profilok

  -          Egyéb anyagok

  -          Érdekességek

  -          Faparketták (csaphornyos, ipari, svédpadló, stb….)

  -          Fektetési segítség

  -          Felületjavítás

  -          Kiegészítők

  -          Kivitelezés

  -          Különleges parketták

  -          Kültéri faburkolók

  -          Lakkok, lazúrok

  -          Laminált lapok

  -          Könyvajánló

  -          Lépéshang-gátló réteg

  -          Linóleum

  -          Olajok, viaszok

  -          Padlószőnyegek,

  -          Parafa

  -          Párazárók

  -          Parketták fürdőszobába

  -          PVC

  -          Ragasztók

  -          Sportpadlók

  -          Szegélyléc

  -          Takarítás

Asztali nézet